Tarieven

  • Holistisch consult 

      (1,5 tot 2 uur) 

      88 euro 

  • Klankschaalmassage

      (30 min)     

      33 euro

  • Reiki behandeling

      (45 min)           

      44 euro

  • Afstemming op afstand                 

     33 euro

 

Let op: De behandelingen worden niet vergoed door de zorgverzekering en zijn vrijgesteld van BTW i.v.m. de kleine ondernemers regeling

 

 

Behandel methodes

Reiki:

Is een alternatieve geneeswijze die het zelfhelend vermogen stimuleert. De Japanner Mikao Usui wordt als de herontdekken en grondlegger van Reiki gezien. Bij Reiki wordt er met handoplegging universele energie doorgegeven.

Innerlijk kind werk:

Is een lichaamsgerichte methode die naar de kern gaat van de overtuigingen die we in onze jongste jaren hebben getrokken. 

Klankschaal massage

Klankschaalmassage laat je intens ontspannen. De combinatie van trilling en klank brengt het lichaam in een diepe ontspanning en herstelt de balans. Doordat je lichaam voor meer dan de helft uit water bestaat, kun je geluidstrillingen niet alleen horen maar ook voelen. Het ondersteunt angsten, verkrampingen, spanningen en blokkades los te laten.

Schaalwandelen:

Is een oplossingsgerichte techniek. Het doel van schaalwandelen is dat je een stap dichter bij de gewenste situatie komt of de gewenste situatie meer naar het nu haalt.

Systemisch werk : 

Een opstelling is een hulpmiddel om in het systemisch werken, zoals familie systemen, informatie boven tafel te krijgen die anders niet beschikbaar is. Het is ook een goede methode om helende bewegingen tot stand te brengen die tot een diep niveau gevoeld en verwerkt worden.

Loslaat methode Sedona:

De Sedona Methode is ontwikkeld door de Amerikaan Lester Levenson en is een effectieve  methode die helpt om beperkende gedachten en gevoelens los te kunnen laten.

Edelstenen

Edelstenen worden al sinds mensenheugenis gebruikt als ondersteuning bij healing. Edelstenen worden gebruikt om het lichaam de kracht en energie te geven om zichzelf te herstellen. De therapeutische werking van edelstenen berust op de energietrillingen van deze stenen uit de natuur.  Ze komen letterlijk uit de aarde en dragen soms al eeuwen lang de energie van de aarde mee. 

Koshi

Een Koshi is een windgong of chime die een prachtige, zachte klank geeft bij beweging. De klank van deze handgemaakte windgong geeft rust en ontspanning door de bijna sprookjesachtige tonen. Het inzetten van een Koshi tijdens een therapeutische sessie is enorm verlichtend, ontspannend en helend. 

Coaching:

Coaching stimuleert ontwikkeling, geeft inzichten en bewustwording en ondersteund bij het bereiken van vooraf gestelde doelen.

Visualisatie:

Het zichtbaar voorstellen van een gedachte in een beeld. Het is een sterk middel om jouw verbeeldingskracht aan te spreken. Door te visualiseren beïnvloed je jouw onderbewuste en onderliggende overtuigingen.

Chakra scan:

Chakra's zijn energie kolken in je lichaam, en plek waar energie zowel in als uit het lichaam stroomt. Chakra's kunnen open en dicht gaan. Met de chakra scan, scan ik de 7 hoofd chakra's. De scan levert waardevolle aanvullende informatie op tijdens het consult.

Afstemming:

Ieder mens heeft gidsen en beschermengelen om zich heen. Deze Engelen, gidsen, maar ook overleden dierbaren helpen en ondersteunen je vanuit het universum. "Ze" bestaan uit een energiefrequentie die je kunt waarnemen. De afgelopen jaren ben ik mij bewust geworden dat ik de gave heb om deze energiefrequentie waar te nemen. Ook wel multidimensionaal voelen genoemd. Het contact met deze energie is ongelofelijk puur en liefdevol. Mijn ervaring leert dat de informatie verkregen uit een afstemming zeer waardevol is, het helpt jou in jouw proces en het draagt bij aan jouw healingsproces. Voor ieder consult stem ik mij altijd af op de persoon die gaat komen, met als doel vanuit een zo'n breed mogelijk perspectief jou te kunnen zien op zielsniveau. De informatie uit deze afstemming deel ik met jou in de sessie.

Daarnaast is het ook mogelijk een persoonlijke afstemming op afstand, los van een fysiek consult, aan te vragen. Je ontvangt na de afstemming een voice memo van mij, met daarin alle informatie die in de afstemming op jou naar voren is gekomen. 

 

Maak jouw eigen website met JouwWeb