Over mij

Mijn naam is Alice van Aalderen.

Ik mag moeder zijn van 2 fantastische kinderen, ik ben getrouwd en samen wonen wij in Meppel. 

Ruim 30 jaar heb ik mij, met name,  in de ouderenzorg mogen inzetten. De eerste jaren als verpleegkundige en de laatste 11 jaar als regiomanager. Mijn missie was daarin een bijdrage leveren aan levensgeluk. En dat is nog steeds mijn missie maar nu vanuit een andere rol. Vanuit verbinding geluksmomenten toevoegen aan het leven met oog voor wie jij werkelijk bent.

 

6 jaar geleden begon mijn eigen persoonlijk/spirituele reis, waardoor ik zelf heb mogen ervaren hoe waardevol maar soms ook spannend het is om thema's, patronen en overtuigingen van jezelf te mogen ontmoeten en helen. En.......ik kan je vanuit eigen ervaring vertellen dat deze persoonlijke ontwikkeling het allermooiste kado is die je je zelf kunt geven.

Eind december 2022 ben ik officieel begonnen met mijn levensmissie; Het vanuit een dieper gelegen niveau begeleiden van mensen met diverse soorten levensvragen. Na een succesvolle afronding van mijn opleiding tot Holistisch therapeut en Reiki Master ben ik mijn eigen praktijk aan huis in Meppel gestart. Met ongelooflijk veel passie en waardevolle waarderingen vanuit de mensen die bij mij zijn geweest.

 

Holistisch betekent dat ik zowel op fysiek, emotioneel, mentaal, energetisch en spiritueel niveau kijk, afstem en begeleid. Vanuit een dieper gelegen niveau verbinden en een bijdrage leveren aan het hervinden van antwoorden op jou dieper gelegen vragen, is de kern van onze ontmoeting. Met als doel dat jij weer jouw levenspad mag ontmoeten en volgen, om van daaruit te kunnen stralen vanuit jou ware essentie en kracht!

Ik noem dit zielsverbinding, puur, zuiver en oprecht!

 

Liefs Alice